Головна Новини Суспільство Війна з Росією У головах почало щось змінюватися: скільки росіян за завершення війни без досягнення цілей Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У головах почало щось змінюватися: скільки росіян за завершення війни без досягнення цілей Путіна

Опитування показало, що рекордна кількість росіян виступила за завершення війни

сьогодні, 12:30
Поділіться публікацією:

Майже половина (49%) громадян РФ підтримали б виведення російських військ та мирні переговори з Україною без досягнення цілей так званої "СВО", про які постійно розповідає Володимир Путін та російська пропаганда. Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчать результати телефонного опитування проекту "Хроніки" та дослідницької групи Extreme Scan.

У головах почало щось змінюватися: скільки росіян за завершення війни без досягнення цілей Путіна

Мітинг на підтримку Путіна

Соціологи зазначають, що це максимальний показник із початку повномасштабної війни. Проти такого рішення висловилися лише 33% респондентів.

Також стало відомо, що переважна більшість опитаних (63%) росіян хотіли б укладання мирної угоди між Москвою та Києвом протягом найближчого року на основі взаємних поступок. При виборі між світом і мобілізацією 49% віддали б перевагу світові, тоді як лише 29% підтримали б нову хвилю мобілізації.

Також соціологи з'ясували, що вирушити на фронт в Україну готові 32% учасників опитування, 30% висловилися проти того, щоб укладати контракт із Міноборони РФ.

У повідомленні йдеться, що соціологічне дослідження проводилося з 10 по 17 вересня та охопило 800 осіб, відібраних методом стратифікованої випадкової вибірки. За словами дослідників, похибка результатів становить 3,45% при 95% рівні довіри.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни нарешті пригадали жах війни: результати опитування.

Також видання "Коментарі" повідомляло – згідно з опитуванням Active Group 43,3% українців вважатимуть перемогою у війні визволення всієї території України у межах 1991 року. З них 24,1% зазначають, що окрім деокупації українських територій, Росія має виплатити компенсацію за вторгнення в Україну. Ще 9% опитаних назвали перемогою України – зникнення Російської Федерації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини