Головна Новини Суспільство Війна з Росією У "глибокому тилу" окупантів пролунали потужні вибухи: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У "глибокому тилу" окупантів пролунали потужні вибухи: подробиці

За 50 кілометрів від Мелітополя прогриміли вибухи

5 вересня 2023, 11:10 comments3020
Поділіться публікацією:

У селищі Веселе, яке розташоване за 50 км від тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області, місцеві жителі чули потужні вибухи. Цю ділянку росіяни вважають своїм "глибоким тилом". Раніше вони були впевнені, що на таку відстань ЗСУ не зможуть добити. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

У "глибокому тилу" окупантів пролунали потужні вибухи: подробиці

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Після 9 вечора безперервно голосно було в районі Веселого – за 50 кілометрів від Мелітополя", — написав мер Мелітополя.

За його словами, вибухи були настільки потужними, що мешканці селища відчували тремтіння землі, а мелітопольці на північному сході міста чули віддалені звуки вибухів.

Зазначимо, сьогодні стало відомо, що у "ЛНР" підірвали так званого "главу митниці республіки" Юрія Афанасьєвського. У ЗМІ вже з'явилася інформація про те, що підрив топ-колаборанта стався завдяки ефективній спецоперації СБУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — коментарі та прогнози на тему війни, схоже, стали новою "розвагою" окремих диванних експертів, журналістів, чиновників, політиків, окремої явно проплаченої братії. Практично весь серпень західна преса та окремі персони твердили про необхідність заморозити війну, про нібито невдалий український контрнаступ. Представники офіційного Києва раз у раз відбивали ці інформаційні атаки. Проте військові коментарі явно далеких від цієї теми людей з'являються із завидною регулярністю, причому чи не з перших днів широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Про що свідчить ця тенденція? Що слід розуміти українцям і не лише? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини