Головна Новини Суспільство Війна з Росією У глибокому тилу окупантів лунають нові вибухи: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У глибокому тилу окупантів лунають нові вибухи: подробиці (ВІДЕО)

Інцидент стався в окупованому Сніжному

8 липня 2022, 15:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово-окупованому сніговому пролунали вибухи. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

У глибокому тилу окупантів лунають нові вибухи: подробиці (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому, в окупованому місті Сніжне (Донецька область) знову пролунав потужний вибух.

"А наш добре знайомий "Дядечко Ленд Ліз" сильно скучив за "не складами з БК і ПММ" у Сніжному, тому разом із подругою Бавівною прийшов туди. Але це не точно. Швидше за все, це просто челенж від орків "Покури у складів" продовжується.", — пише СтратКом ЗСУ.

Також, Стратком опублікував відео з місця подій, на якому можна побачити гігантський стовп чорного диму.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Кабміні поповнення: 25-річна білявка стала новим заступником міністра соцполітики. Екс-нардеп Ігор Мосійчук потролив молоду білявку, зазначивши, що у битві між досвідом, професіоналізмом та чарівними губами перемогли губи. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що на Запоріжжі окупанти розбомбили самі себе: подробиці. Внаслідок вогневої поразки загинув один окупант і ще двоє отримали поранення. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що куди поверне фронт : експерти озвучили прогноз – де тепер буде найгарячіше. Росіяни одразу націлюються на Краматорськ та Слов'янськ, при цьому продовжуються ракетні удари по різних містах, артобстріли Донбасу, Харкова, удари по Сумщині з російської території. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ескалація Казахстану з РФ підвищується: Токаєв негайно звернувся за допомогою до США. Неприємності посипалися на нафтову галузь Казахстану після того, як Токаєв відмовився визнати "ДНР" та "ЛНР" та запропонував Європі допомогу у стабілізації енергетичних ринків. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини