Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі ЗСУ відповіли на заяви МО РФ про нібито загибель українських воїнів на Зміїному
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ відповіли на заяви МО РФ про нібито загибель українських воїнів на Зміїному

У Генштабі МО відповіли на фейкову заяву МО РФ

7 липня 2022, 19:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних Сил України відповіли на фейки російського МО. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ відповіли на заяви МО РФ про нібито загибель українських воїнів на Зміїному

ЗСУ

Так, сьогодні після публікації фотографій з острова Зміїний, де українські воїни встановили державний прапор, Міністерство оборони РФ заявило про нібито загибель наших солдатів.

У Генштабі ЗСУ відповіли на дані заяви МО РФ:

"Заяви міністерства оборони Росії про нібито загибель українських воїнів, які виконували зачистку та встановлювали Прапори України на острові Зміїний, не відповідають дійсності", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що колаборант Ковальов організував вивіз солі та зерна з Херсонської області до РФ: що відомо. Генпрокурор уже підписала Олексію Ковальову повідомлення про підозру у державній зраді та підтримці держави-агресора. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що вибухи в Казахстані після заяв Токаєва : між керівництвом країни та Кремлем погіршилися відносини. У Казахстані стався вибух на нафтогазовому родовищі. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Білорусі склали план ударів по Польщі: що це означає. У Білорусі готують чергову провокацію – цього разу з Польщею. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що мільйони доларів хабарів: у Львівській області викрили схему розмитнення автомобілів. Незаконні прибутки учасників схеми становили мільйони доларів США. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини