Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Слов'янському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Слов'янському напрямку

На Слов'янському напрямку противник намагається покращити тактичне становище

5 липня 2022, 18:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Слов'янському напрямку станом на вечір 5 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Слов'янському напрямку

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як інформує Генштаб ЗСУ, на Слов'янському напрямі противник намагається покращити тактичне становище своїх підрозділів.

" Обстріли з артилерії зафіксовані поблизу Дібрівного, Долина та Адамівка", — повідомляє Генеральний штаб.

Крім того, армія окупантів вела штурмові дії в районі населеного пункту Краснопілля. Проте українські воїни відбили атаку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що життя в Угорщині : українка розповіла, які переваги отримують біженці та які є мінуси. Як у Будапешті українським біженцям знайти роботу, влаштувати дитину та скільки потрібно грошей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що на півдні України гелікоптери ЗСУ завдали удару по скупченню окупантів: подробиці. ЗСУ дають гідну відсіч російським загарбникам. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що законопроект Новичкова-Кузнєцова : як Путін відроджує Російську імперію. Під час свого виступу перед вторгненням в Україну Путін посилався до ідеї відновлення Російської імперії в межах до 1917 року. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що війни в Україні могло й не бути: що означає заява Трампа – чи варто йому довіряти. У США розгоряється політична боротьба, де тема війни в Україні також грає вагому роль. Докладно про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини