Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку

Українські воїни зупинили наступ противника у напрямку південної околиці Лисичанська

23 червня 2022, 18:53
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку у місті Сєвєродонецьк станом на вечір 23 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як інформує Генштаб, на Сєвєродонецькому напрямку противник здійснював обстріл з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Сиротине, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Вороново та Мирна Долина.

"Підрозділами зі складу 2-го армійського корпусу за підтримки загонів росгвардії веде штурмові дії з метою встановлення повного контролю над Сєвєродонецьком. Бойові дії продовжуються.", — Генеральний штаб ЗСУ.

Водночас українські воїни зупинили настання противника у напрямку південної околиці Лисичанська, завдали ворогові втрати і змусили відступити.

"Для поновлення наступу окупанти висувають резерви. Наступні дії противника поблизу Боровського українські захисники також зупинили", — повідомляє Генштаб.

У районі населеного пункту Біла Гора окупанти провели розвідку боєм. Продовжили наступ у районі населеного пункту Рай-Олександрівка. Нині бої продовжуються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський згадав про Ізраїль, розповівши, якою буде служба в армії після війни. В Україні кардинально може змінитися заклик — як приклад може бути взято ізраїльську модель. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що в Кремлі розповіли, коли може стартувати мирний план врегулювання ситуації в Україні. Дмитро Пєсков заявив, що він нічого не чув про мирний план, опублікований в американському National Interest. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що "Волонтер" організував продаж автомобілів із гуманітарної допомоги: подробиці. За даними слідства, волонтер налагодив незаконний механізм збуту легкових автомобілів. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Дніпрі п'яний чоловік кинув гранату з вікна у дітей: вибух потрапив на відео. Через дії зловмисника постраждав 11-річний хлопчик. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини