Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Сєверодонецькому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Сєверодонецькому напрямку

Противник завдав авіаударів за позиціями українських підрозділів

17 червня 2022, 19:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку станом на вечір 17 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Сєверодонецькому напрямку

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як розповіли в Генштабі, армія окупантів на Сєвєродонецькому напрямку продовжує вогневий вплив зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню. Крім того, противник завдав авіаударів за позиціями українських підрозділів неподалік Сиротиного та Боровського.

"Продовжуються бойові дії за встановлення повного контролю над містом Сєверодонецьк", — повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Україна, санкції та визнання поразки: що розлютило Путіна на економічному форумі в Петербурзі. Путін на економічному форумі в Сант-Петербурзі спробував виправдатися за війну в Україні, звинувативши Захід у підриві міжнародних засад. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в ОП розкрили деталі: чим викликаний раптовий візит Джонсона до Києва. Джонсон прибув до України із неоголошеним візитом. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що Путін нарешті визнав , що в країні економічні проблеми та відреагував на санкції проти російських олігархів. Путін поскаржився, що низка технологічних рішень стала недоступною. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Дніпрі вкрали понад 13 тонн гумдопомоги , що призначалася для ЗСУ та жертв російської агресії (ВІДЕО). Наразі встановлюються всі причетні до злочину особи. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини