Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Бахмутському напрямі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Бахмутському напрямі: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

9 серпня 2022, 18:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про ситуацію на Бахмутському напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Бахмутському напрямі: подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб, на Бахмутському напрямку окупанти задіяли для вогневої поразки артилерію та танки в районах населених пунктів Бахмут, Костянтинівка, Соледар, Зайцеве, Торецьк, Яківка, Білогорівка, Покровське, Кодема та Майорськ. І авіаційні удари поблизу Вершини, Веселої Долини, Зайцева, Дачі, Бахмута, Яковлівки та Спірного.

"Ворог пішов на штурм у районі Спірного підрозділами потрапив під кинджальний вогонь наших воїнів і хаотично відступив. Також окупанти намагалися задіяти розвідувальні групи в районах Івано-Дар'ївки, Веселого, Яківлівки та Соледар. Після вогневої поразки від наших захисників загарбники швидко змінили "Втрати ворога уточнюються. Також противник намагався провести розвідку боєм у районах населених пунктів Підгородне та Бахмут. Успіху не мав, відійшов", — Генштаб ЗСУ.

Також стало відомо, що з метою покращення тактичного становища ворог вів наступ у напрямках Яківлі, Бахмута та Зайцева, успіху не мав, із втратами відійшов.

Противник має частковий успіх у напрямку села Вершина.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що як зупинити ядерний шантаж Путіна — чому Кремль пішов на таке божевілля. Втративши можливість військовим шляхом окупувати бажані території України, Кремль почав шантажувати Україну та весь Захід. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що "Нафтогазу" знову відмовили у відстроченні виплат : чим це загрожує Україні – чи ми будемо з газом. З власниками облігацій "Нафтогазу" вели переговори уряд, Мінфін та "Нафтогаз". Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що чомусь за активами в Україні не стоїть черга з інвесторів – що вже зараз цінується на вагу золота. Єдине, що вже зараз зацікавило інвесторів в Україні – це рідкісні активи. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Мінфін готує новий податок : на що його запровадять – у цьому рішенні більше користі чи абсурдності. У НБУ заявили, що підтримують ідею Мінфіну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини