Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі назвали напрямок, де ворог отримав частковий успіх
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі назвали напрямок, де ворог отримав частковий успіх

Противник відчуває гострий дефіцит навченого та мотивованого поповнення для підрозділів

22 серпня 2022, 08:27
Поділіться публікацією:

Неспокійним продовжує залишатися ситуація на півдні України. Так, на Миколаївському напрямку росіяни вели штурм у районі Благодатного та досягли часткового успіху. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

У Генштабі назвали напрямок, де ворог отримав частковий успіх

Війна України. Фото: GETTY

У зведенні повідомляється, що практично без змін обстановка на Волинському, Поліському та Сіверському напрямках. Тут ворог робить спроби провокувати ЗСУ, не даючи українським захисникам прокинути додаткові сили на схід та південь України.

На Харківському напрямку ворог стріляв із танків, ствольної та реактивної артилерії недалеко від Світличного, Слатиного, Розплідника, Петрівки, Піщаного, Гусарівки, Мосьпанового, Криничного та Пришибу.

На Слов'янському напрямку противник продовжив стріляти у Дібрівного, Мазанівки та Долини. Намагався наступати у напрямках Довгенько – Дібрівно, Бражківка – Нова Дмитрівка, успіху не мав, відійшов.

На Краматорському напрямку були обстріли неподалік Роздолівки, Григорівки, Верхньокам'янського, Дронівки та Серебрянки. Ворог намагається наступати у напрямку Спірне – Веселе, бойові дії продовжуються.

На Бахмутському напрямку ворог стріляв зі ствольної артилерії та РСЗВ у районах населених пунктів Соледар, Зайцеве та Білогорівка. Вів наступ у напрямах Вершина – Кодема та Гладосово – Кодема, успіху не мав. На напрямках Стряпівка – Соледар, Покровське – Бахмут, Травневе – Кодема, Семигір'я – Зайцеве та Гладосове – Курдюмівка бойові дії продовжуються.

На Авдіївському напрямку ворог вів обстріли зі ствольної та реактивної артилерії неподалік Досвідченого, Мар'їнки, Пісків, Авдіївки та Невельського. Намагався вести штурм у напрямках Спартак – Досвідчене, Новоселівка Друге – Красногорівка, Донецьк – Першотравневе, Піски – Невельське, Лозове – Невельське, успіху не мав.

На Новопавлівському напрямку були артилерійські обстріли біля Вугледара, Великої Новосілки та Павлівки.

На Запорізькому напрямку окупанти робили вогняну поразку районів Дорожнянки, Новосілки та Малої Токмачки. В останнього та Ольговського завдали авіаудари. Ворог вів наступ у напрямку Макарівка – Времівка, успіху не мав, відійшов.

На Південнобузькому напрямку противник продовжив обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії районів населених пунктів Велике Артакове, Лозове, Таврійське, Степова Долина, Первомайське, Кисельівка, Червона Долина, Потьомкіне, Прибузьке, Парутине, Поляна, Новоолександрів. Наніс авіаудари поблизу Зарічного, Білого Криниці та Андріївки.

Читайте також на порталі "Коментарі" – звільнити Херсон без контрнаступу ЗСУ: експерт озвучив можливість.

Також видання "Коментарі" повідомляло — розширення НАТО не зупинити: чому Туреччина погодиться – як це відобразиться в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини