Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Фінляндії затримали рашиста, який чинив жахливі злочини в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Фінляндії затримали рашиста, який чинив жахливі злочини в Україні

У Фінляндії затримали бійця підрозділу "Русич", який убивав і катував українських бійців

25 серпня 2023, 21:53
Поділіться публікацією:

Російський нацист Ян Петровський на прізвисько "Слов'ян", який вбивав і катував в Україні бійців ЗСУ, затриманий у Фінляндії. Він разом із іншим нацистом Олексієм Мільчаковим у складі підрозділу "Русич" з 2014 року коїв військові злочини в Україні. Про це, як повідомляють "Коментарі", передає український журналіст Юрій Бутусов.

У Фінляндії затримали рашиста, який чинив жахливі злочини в Україні

Рашист Ян Петровський

Так, 2014-го бойовики "Русича" під командуванням Мільчакова та Петровського розстріляли із засідки колону батальйона "Айдара" під Луганськом. Мільчаков та Петровський відрізали пораненим вуха, добивали їх пострілами в голову. Також ще живому українському солдату на щоці вирізали емблему "Русича" — коловрат. Згодом цього солдата також убили. Його звали Іван Ісик, розповідає Юрій Бутусов, наводячи шокуючі фото.

"Ще страшніші фото Петровський та Мільчаков викладали з Дебальцевого у 2015 році. Там вони зрізали полоненим українським солдатам обличчя. Все це дуже страшні кадри, але їх необхідно зараз поширювати, щоб було зрозуміло, кого саме заарештували у Фінляндії", — написав у своєму телеграм-каналі Юрій Бутусов.

Наразі Петровський очікує екстрадиції в Україну, обурюються у рашистських пабликах. За їхніми даними, його затримали фінська митниця за надання неправдивих даних — він в'їхав у країну за фальшивими документами, щоб приїхати до своєї дружини.

Тим часом, російського актора, який виступив проти війни в Україні, замінили на віртуальну копію. Актора, який виступив проти війни в Україні, замінили за допомогою технології дипфейку.

В Україні розповіли, наскільки близько ворог підійшов до Куп'янська. Але голова Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін упевнений, що місто не буде окуповане знову.

А в Україну йде спека із субтропіків: синоптик розповів, де температура підскочить до 37°.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини