Головна Новини Суспільство Війна з Росією У двох звільнених селах на сході підняли український прапор
commentss НОВИНИ Всі новини

У двох звільнених селах на сході підняли український прапор

Над звільненими українськими селами на Харківщині замайоріли синьо-жовті прапори.

7 вересня 2023, 14:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Бійці прикордонного загону "Сталевий Кордон" підняли український прапор у селищах Тополі та Строївка Харківської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook ДПСУ.

У двох звільнених селах на сході підняли український прапор

Українські бійці встановлюють прапор. Фото: ДПСУ

Два населені пункти Харківщини були звільнені минулого року, однак перебували у "сірій зоні". Через велику кількість мін у ці села не було можливості зайти українським бійцям. Однак тепер прикордонники проклали безпечний шлях до обох сіл та встановили державний прапор України.

Переглянути відео зі встановлення державного прапора у селищах Тополі та Строївка військовими прикордонного загону "Сталевий Кордон" можна нижче:

Нагадаємо, що 15-й мобільний прикордонний загін "Сталевий кордон" — це нове формування в складі Державної прикордонної служби України. У складі підрозділу присутні бійця, які брали участь у військових діях на Бахмутському, Лиманському напрямках та тримали оборону Азовсталі. Підрозділ має артилерійські та протитанкові засоби, веде аеророзвідку та розрахунки ПЗРК.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки населених пунктів звільнила Україна за час літнього етапу контрнаступу. Українські бійці змогли деокупувати 12 сіл у двох областях, пройшли першу лінію оборони російських сил, яка передбачає щільні мінні поля та наблизились до першої лінії оборони росіян, яка також відома, як "лінія Суровікіна".

Також "Коментарі" писали про популярного українського військового оглядача Олега Жданова, яки розповів, звідки можуть наступати росіяни. Полковник у відставці стверджує, що у російських сил залишилось лише одне місце для спроби прориву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини