Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Донецьку пролунали потужні вибухи: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Донецьку пролунали потужні вибухи: що відомо (ВІДЕО)

У Донецьку вибухнув склад боєприпасів

5 липня 2022, 14:17 comments1697
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому місті Донецьк пролунали сильні вибухи. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

У Донецьку пролунали потужні вибухи: що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому, у Донецьку пролунали вибухи, а потім почалася пожежа на одному з об'єктів.

"А тим часом у тимчасово окупованому Донецьку орки знову закурили в невстановленому місці", — пише СтратКом ЗСУ.

У свою чергу колишній глава донецьких бойовиків Ігор Гіркін (Стрілков) написав у своєму Telegram, що в Донецьку було знищено склад боєприпасів. Детонація триває вже 20 хвилин.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Україна продаватиме електроенергію трьом країнам: чи зростатиме ціна для споживачів. Україна почала продавати електроенергію в ЄС із червня. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що війни в Україні могло й не бути : що означає заява Трампа – чи варто йому довіряти. У США розгоряється політична боротьба, де тема війни в Україні також відіграє вагому роль. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що військовозобов'язаним українцям забороняють залишати місця проживання без дозволу військкомату: що відомо. У Генштабі розповіли, де можна отримати дозвіл на виїзд із місця проживання. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що нардеп розповів, чому Росія не пішла у повномасштабний наступ по всій Україні у 2014 році. 2014 року Росія не була готова морально та технічно вести з Україною повномасштабну війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

5 липня 2022, 13:53

Новость прекрасная. И нашим на фронте легче станет и с Донецком несоответствие решится. Согласно кремлевским пропоГондонам мы их 8 лет обстреливаем 24/7, но Мариуполь после 3 месяцев войны выглядит хуже. Нужно выровнять эту диспропорцию:)


Новини