Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Держдумі Росії запропонували відправляти на війну в Україну безпритульних собак
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі Росії запропонували відправляти на війну в Україну безпритульних собак

У Держдумі РФ висунули пропозицію навчати бродячих собак «різним навичкам» та відправляти їх на фронт

17 травня 2023, 13:55
Поділіться публікацією:

Про це йдеться у повідомленні росЗМІ, передає портал "Коментарі".

У Держдумі Росії запропонували відправляти на війну в Україну безпритульних собак

Безпритульні собаки. Ілюстративне фото

Депутати Держдуми РФ переконані, що "навчені" собаки зможуть допомагати пораненим росіянам і стануть в нагоді, під час розмінувань. Ба більше, вони навіть, могли б спробувати "виконувати спецзавдання, поставленні російськими військовими".

Тож, російські депутати впевнені, що дворових псів, особливо агресивних можна залучати до проходження навчань в зону "СВО".

"У нас в країні дуже багато кінологів, які можуть навчити собак різним навичкам. Нехай допомагають витягувати поранених, у розмінуванні беруть участь", — сказав один з депутатів російської Держдуми.

Дану пропозицію озвучили на тлі обговорень поправок до закону "Про відповідальне поводження з тваринами", який надає право російським регіонам присипляти безпритульних собак.

Як писали "Коментарі", — Російські пропагандисти заявили про обстріл території Бєлгородської області українським танком. Кремлівська пропаганда стверджує, що українські військові вперше обстріляли регіон РФ з танка.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Захищаємо життя людей: скандальні заяви після повернення росіян до міжнародних змагань. Президент Міжнародної федерації дзюдо Маріус Візер пояснив присутність російських спортсменів на міжнародних змаганнях тим, що так рятується життя людей в Україні та Росії.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — єВідновлення: громадяни яких областей найактивніше подають заявки. За перший тиждень роботи програми держдопомоги на відновлення пошкодженого житла єВідновлення подано 10 440 заяв від українців.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини