Головна Новини Суспільство Війна з Росією єВідновлення: громадяни яких областей найактивніше подають заявки
commentss НОВИНИ Всі новини

єВідновлення: громадяни яких областей найактивніше подають заявки

За перший тиждень роботи програми держдопомоги на відновлення пошкодженого житла єВідновлення подано 10 440 заяв від українців

17 травня 2023, 13:15
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

єВідновлення: громадяни яких областей найактивніше подають заявки

Зруйновані будинки. Ілюстративне фото

"Понад 56% заяв стосуються допомоги щодо відновлення квартири, 43,4%  –  приватного будинку та менше 1% – інших житлових приміщень. Найбільше заяв подали жителі Харківської (3554 заяви), Київської (2852), Миколаївської (870), Донецької (688) та Херсонської (649) областей", — зауважують у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Станом, на 17 травня поточного року в Україні при органах місцевого самоврядування уже створено 108 комісій, які опрацьовуватимуть заявки від українців та здійснюватимуть безпосереднє обстеження зруйнованого житла.

Як нагадаємо, програма єВідновлення стартувала 10 травня. Нею можуть скористатися усі українці, чиє житло отримало пошкодження внаслідок збройної агресії рф і яке ще не було відремонтоване.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Укріплення оборонних рубежів на північному напрямку України триває, — Наєв На державному кордоні та у глибині оборони на північному напрямку активно нарощується система мінно-вибухових та невибухових загороджень, а також триває мінування околиць.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Чого чекати українцям влітку, які дні червня будуть небезпечними та коли помре Путін, — Екстрасенс Найближчими тижнями будь-яке українське місто може бути в небезпеці, через повітряні атаки ворога і його бажання посіяти паніку серед мирного населення. Водночас, літо 2023 буде знаковим для українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини