Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські пропагандисти заявили про обстріл території Бєлгородської області українським танком
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські пропагандисти заявили про обстріл території Бєлгородської області українським танком

Кремлівська пропаганда стверджує, що українські військові вперше обстріляли регіон РФ з танка

17 травня 2023, 13:35
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російський Telegram-канал Mash.

Російські пропагандисти заявили про обстріл території Бєлгородської області українським танком

Український танк. Фото з відкритих джерел

Видання вказує, що ЗСУ підігнали техніку до українського села Бударки на кордоні з Білгородською областю і начебто відкрили вогонь по південних околицях хутора Старий Волоконського району, що за 2,5 км від кордону.

За твердженнями російських пропагандистів, такий інцидент трапився вперше, "коли Україна, обстріляла Росію з танка". Раніше, як вони додали, ЗСУ не дозволяли собі такого, через побоювання протитанкових ракет, поблизу кордону.

Також, там зауважують, що на територію Російської Федерації прилетіло 12 невідомих снарядів калібру 125 мм.

Водночас, відео чи фотодоказів цьому немає.  Як і постраждалих і руйнувань.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - Росія надіслала до ООН ультиматум зі списком вимог для продовження зернової угоди Для продовження зернової угоди Росія виставила список вимог з п'яти пунктів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Чого чекати українцям влітку, які дні червня будуть небезпечними та коли помре Путін, — Екстрасенс. Найближчими тижнями будь-яке українське місто може бути в небезпеці, через повітряні атаки ворога і його бажання посіяти паніку серед мирного населення. Водночас, літо 2023 буде знаковим для українців.

Читайте також на сайті "Коментарі",  - Укріплення оборонних рубежів на північному напрямку України триває, — Наєв. На державному кордоні та у глибині оборони на північному напрямку активно нарощується система мінно-вибухових та невибухових загороджень, а також триває мінування околиць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини