Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЦРУ назвали цифру загиблих росіян під час війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЦРУ назвали цифру загиблих росіян під час війни в Україні

Останні оцінки розвідки США свідчать про близько 15 000 убитих російських військових і, можливо, втричі більше поранених

21 липня 2022, 08:42 comments1379
Поділіться публікацією:

Виходячи з тих даних, які Центральне розвідувальне управління Сполучених Штатів, Росія втратила у повномасштабній війні проти України майже 15 000 убитих та близько 45 000 поранених. Як повідомляє видання "Коментарі", таку інформацію озвучив директор ЦРУ Вільям Бернс, пише "Reuters".

У ЦРУ назвали цифру загиблих росіян під час війни в Україні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Вільям Бернс зазначив, що росіяни продовжують зазнавати великих втрат у війні проти України. За останніми даними, вони не дорахуються приблизно 15 тисяч військових, утричі більше у них поранених, які не можуть продовжувати участь у війні. У ЦРУ вважають, що такі показники говорять про великі проблеми з живою силою у росіян, бо втрати справді великі.

Щодо втрат України, то в ЦРУ зазначають, що українська сторона у війні зазнає менше втрат, але все ж таки вони є і вони досить великі.

Директор ЦРУ не приховував, що в російсько-українській війні Київ отримує від Вашингтона великі обсяги розвідданих, які мають США. За оцінками військових та спецслужб США, українці "ефективно використовують" цю інформацію.                                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — допомагати "ЛДНР" доведеться роками: Путін зробив нову заяву про війну в Україні. Хазяїн Кремля вже мріє про український Донбас, як про російську територію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – новий рекорд на півдні – ЗСУ знищили понад 100 росіян, техніку та склади: подробиці.

"Коментарі" писали раніше – цілі "спецоперації" змінюються: що означає нова заява Лаврова – як відповість Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 липня 2022, 09:03

Тобто, паритет. Хоч військові підручники кажуть: той хто наступає, втрачає в 3 рази більше. Які будуть в нас при контрнаступу? Важко навіть уявити. Тобто, УПА-пропаганда бреше, коли стверджує: росіяни байдужі до втрат своїх - воюють м'ясом. Ще і підробляє кількість в 3 рази. По факту, в нас не менше косяків, ніж наші нездатні находять в інших. Подивитись відосики з фронту, там російська лайка через слово. Вправні, розумні, кваліфіковані вояки, так не поводяться.


Новини