Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Чехії пояснили, чи справді Путін хоче миру щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чехії пояснили, чи справді Путін хоче миру щодо війни в Україні

Чи хоче Путін піти на мирні переговори та закінчити війну в Україні. Що свідчить про справжні наміри російського диктатора.

26 травня 2024, 14:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський відреагував на інформацію деяких ЗМІ про нібито готовність російського диктатора Володимира Путіна йти на мирні переговори щодо закінчення війни в Україні. 

У Чехії пояснили, чи справді Путін хоче миру щодо війни в Україні

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Ян Ліпавський на платформі X відповів на повідомлення, що Путін хоче миру та готовий йти на переговори.

"П'ятниця — кремлівський цар нібито сигналізує, що хоче миру. Субота – бомбардування гіпермаркету, повного цивільних", — пише Ліпавський про слова та дії Путіна.

За словами очільника МЗС Чехії не потрібно вірити Путіну, а лише підтримка Україн зможе закінчити війну, яку почала Росія.

"Не купуйтеся на кремлівські казки. На зустрічі міністрів НАТО в Празі я буду просити своїх колег посилити підтримку стримування російського імперіалізму", — наголосив Ліпавський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський Інститут вивчення війни пояснив, коли Росія перестане обстрілювати цивільні об'єкти у Харкові та вбивати мирних українців на сході України. Аналітики вказують, що російська армія використовує ракети та високоточні бомби, щоб атакувати цивільні об'єкти, а метою цього є спроба залякати українців та змусити їх покинути Харків. Проте, це можна було б зупинити, якби США та інші партнери України дозволи використовувати свою зброю для ударів по території РФ, звідки росіяни безкарно атакують Україну.

Також "Коментарі" писали про те, що західні спецслужби прогнозують значні втрати українських територій у 2024 році. Це пояснюється перевагою РФ у техніці та кількості особового складу, а також тривалою затримкою мобілізації в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини