Головна Новини Суспільство Війна з Росією У центрі Донецька серія сильних вибухів
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Донецька серія сильних вибухів

Місцеві жителі публікую фото, на яких піднімається в небо чорний дим

23 серпня 2023, 11:32 comments3127
Поділіться публікацією:

У центрі тимчасово окупованого Донецька пролунали сильні вибухи. У місті видніється дим. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляють місцеві Telegram-канали та пабліки.

У центрі Донецька серія сильних вибухів

Донецьк. Фото з відкритих джерел

На фото та відео, які публікують у мережі місцеві жителі, помітний чорний дим. Також повідомляють про "прильоти".

Офіційної інформації про причини вибухів наразі немає.

Зазначимо, російські загарбницькі війська окупували Донецьк ще 2014 року. Проте останнім часом у місті почастішали вибухи. Там фіксують "прильоти" за скупченнями російських військ або їх складами боєприпасів та техніки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США не вважають, що є причина вважати, що війна в Україні зайшла в глухий кут і не має подальшої розв'язки. Українські війська не стали на глуху оборону. Вони продовжують демонструвати рух, просуваючись уперед та звільняючи свою територію. Про це пише "Sky News", цитуючи заяву радника Білого дому з питань нацбезпеки Джейка Саллівана.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини