Головна Новини Суспільство Війна з Росією У центрі Донецька "приліт" по адміністрації Пушиліна
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Донецька "приліт" по адміністрації Пушиліна

У центрі Донецька "прилетіло" по будівлі, де засідає окупаційна влада міста

18 вересня 2023, 17:45 comments2773
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у Донецьку пролунав сильний вибух, де базується окупаційна адміністрація на чолі з ватажком угрупування "ДНР" Денисом Пушиліним. У мережі вже активно розповсюджуються фото з місця "прильоту".

У центрі Донецька "приліт" по адміністрації Пушиліна

Вибухи в Донецьку Фото: з відкритих джерел

Чим саме було завдано удару – ракетою чи артилерійським снарядом – поки не встановлено. Також на даний момент немає інформації про те, чи перебував у ураженому будинку хтось із керівництва окупаційної адміністрації.

Російські телеграм-канали вже повідомляють, що центр Донецька обстріляли нібито з РСЗВ "Град". Також заявляється про двох поранених. Українська влада поки що офіційно ніяк не коментувала те, що сталося.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч проти 13 вересня Україна накрила, схоже, ракетами, судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі. Є інформація, що пошкоджено підводний човен та великий десантний корабель. Про що говорить ця атака і, в принципі, останні удари по Криму? Як події навколо півострова можуть розвиватися в найближчому майбутньому (наприклад, до кінця року)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з початку серпня явно почастішали, а у вересні продовжились атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини