Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Буданова відповіли, чи можна було уникнути війни Росії проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буданова відповіли, чи можна було уникнути війни Росії проти України

У ГУР вважають, що питання про напад Росії на Україну у 2022 році потрібно ставити "усьому світу"

1 грудня 2023, 14:57
Поділіться публікацією:

Помилково думають ті, хто вважає, що російсько-українська війна розпочалася 2022 року. Почалася вона також не 2014-го року. Насправді війна РФ проти України розпочалася задовго до 2014 року. Цивілізований світ сам допустив формування у ХХІ столітті такої диктатури, яка нападає на інші держави. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі Радіо Байрактар розповів представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

У Буданова відповіли, чи можна було уникнути війни Росії проти України

Андрій Юсов. Фото: із відкритих джерел

В українській розвідці знають, що питання війни РФ проти України було вирішено "як тільки наша країна кинула виклик імперії і заявила, що хоче бути незалежною".

"Це сталося і не 1991-го, а набагато раніше. Питання війни, власне, було вирішено. Вона давно ведеться. Зараз, я дуже сподіваюся, це вже фінальна розв'язка, і після неї ми рухатимемося вільно, без російських гир на ногах". ", — Заявив Юсов.

При цьому представник розвідки зазначив, що питання про напад Росії на Україну в 2022 році потрібно ставити "усьому світу до архітектури безпеки".

"Як трапилося, що у XXI столітті сформувався такий режим, який нападає на різні держави, анексує частини територій, не визнає суверенітет – мова ж не лише про Україну, – знищує власних громадян, запроваджує диктатуру", – обурений представник ГУР.

Юсов зазначив, що екзистенційний конфлікт між РФ і Україною існує дуже давно – не було такого, що до 24 лютого в України існував так званий миролюбний російський сусід, а потім раптом щось зіпсувалося.

Читайте також на порталі "Коментарі" – від чого залежить подальша підтримка Заходом України у війні: чи можливий швидкий світ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять нові пояснення Путіна війни проти України: чому ще хтось вірить у переговори.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

1 грудня 2023, 15:09

Бред! Говорить не мішки носить! факт остаєтся фактом війна (якої юридочно і досі немає) почалася с 2014 року з поваленным та захватом влади не народом, а іншою бандою!!! Поганий янукович (ну нехай буде) діждались виборів вибрали кращого або як майдан вимагали би нових перевиборів, а не тот абсурд який влаштували із сцени основні керманичі майдану. І гірше всього що тоді що разар влдасної зброї Україна не виготоваляє для своє армії, а тупо знищує Українців!

Ігор

1 грудня 2023, 15:06

Нехай ці експерти та аналітики знайдуть відповідь на питання чому ані власники бізнесу, ані посадовці судді силовики з величезними зарплатами, або ті хто вже на пенсії з захмарними виплатами тощо. Ніхто з них не переймається що Україна програла, навіть і не прагнуть щось змінити захистити. Що їм такого зрадники на банковій пообіцяли? Вони всі впевнені що нічого не втратять від окупації? Чому так?


Новини