Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Буданова розповіли, які дії ЗСУ змусили росіян панікувати
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буданова розповіли, які дії ЗСУ змусили росіян панікувати

Поява українських плацдармів на Лівобережжі Херсонської області стала можливою завдяки ретельному плануванню

21 листопада 2023, 13:00 comments1049
Поділіться публікацією:

Поява плацдармів українських військ на лівобережжі Херсонської області стала для російських загарбників настільки несподіваною, що навіть частково викликає паніку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "LIGA.net" розповів представник ГУР Міноборони Андрій Черняк.

У Буданова розповіли, які дії ЗСУ змусили росіян панікувати

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Зараз ми бачимо, що через присутність підрозділів Сил оборони України на Лівобережжі Херсонщини росіяни мають певну паніку", — зазначив представник української розвідки.

За його словами, у ворожій армії активно проводиться перегрупування, намагаються перекидати нові формування. Згідно з задумом, противник хотів наявними силами та засобами утримати захоплені території. Черняк додав, що поява українських плацдармів на Лівобережжі Херсонської області стала можливою завдяки підготовленим людям та ретельному плануванню.

"До того як почали працювати морпіхи, майже півроку туди висаджувалися наші диверсійно-розвідувальні групи", — заявив представник ГУР.

Андрій Черняк зазначив, що російське командування не одразу зрозуміло, що ЗСУ форсують плацдарм, оскільки спочатку українські бійці просто тримали супротивника у напрузі шляхом регулярних вилазок. Завдяки цьому вдалося приспати пильність, і, зважаючи на все, появу українських військових, росіяни розглядали як чергову диверсійну активність.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські захисники продовжують наступ на лівому березі Херсонської області. Наразі бої розгорнулися біля села Кринки. Про це йдеться у оновленому звіті американського Інституту вивчення війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що не вдалося ЗСУ під час контрнаступу: який сигнал ми отримали від американських еліт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини