Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Буданова розповіли скільки окупантів щодня потрапляють в український полон
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буданова розповіли скільки окупантів щодня потрапляють в український полон

Щодня до українського полону потрапляють десятки росіян – як захоплені, так і ті, хто здається добровільно

15 вересня 2023, 08:20
Поділіться публікацією:

Успішні дії ЗСУ – головна запорука того, що обмінний фонд України щодня поповнюється на десятки російських солдатів та офіцерів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник ГУР Міноборони Андрій Юсов. 

У Буданова розповіли скільки окупантів щодня потрапляють в український полон

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Останні успішні дії українських сил безпеки та оборони справді дозволяють активно поповнювати обмінний фонд, йдеться щодня про десятки росіян, які потрапляють в український полон — як захоплені, так і ті, хто здається добровільно", — розповів Юсов.

За його словами, в Україні та РФ зовсім по-різному дивляться на те, щоби зберегти людське життя. Проте в Україні добре розуміють, що кожен захоплений у полон росіянин – це збільшення шансів на те, щоб якнайбільше українців незабаром було звільнено з українського полону та опинилися вдома.

Андрій Юсов зазначив, що програма "Хочу жити", за якою в полон здаються сотні росіян, продовжує демонструвати свою ефективність. Представник розвідки підтвердив, що лише на сьогоднішній день обробляються тисячі заявок від росіян, які ухвалили рішення добровільно здатися та залишити фронт, потрапивши у безпечні для себе умови та отримавши відповідні гарантії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи можливий обмін полоненими за формулою "всіх на всіх" найближчим часом: відповідь голови ГУР Кирила Буданова.                                  

Також видання "Коментарі" повідомляло – керівник ГУР Міноборони України Кирило Буданов розповів, хто має більше "обмінного фонду" – в України чи Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини