Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Буданова розповіли, чому Росії не вдається накопичувати ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буданова розповіли, чому Росії не вдається накопичувати ракети

Росія збільшила виробництво ракет, але через удари не може їх накопичувати

20 грудня 2023, 07:42
Поділіться публікацією:

Сьогодні оборонно-промисловий комплекс Росії дозволяє виготовляти ракет більше, ніж до широкомасштабного вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Однак накопичувати таке озброєння країна-агресор не може через свої постійні повітряні удари. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

У Буданова розповіли, чому Росії не вдається накопичувати ракети

Ракети. Фото: із відкритих джерел

У військовій розвідці зазначили, що виробництво озброєнь у Росії залежить від номенклатури, і щодо безпілотників фіксуються просування. Також збільшилось ракетне виробництво.

"Так, це більше, ніж до повномасштабного вторгнення... але все ще вкрай недостатньо для поповнення їхніх витрат унаслідок масованих ракетних ударів проти України", — розповів Юсов.

За його словами, робота російського ОПК нині йде на покриття витрат типів та видів озброєнь, які застосовуються у війні з Україною.

Андрій Юсов додав, що в українській розвідці не можуть говорити про накопичення та відновлення в РФ "того рівня, який був до повномасштабного вторгнення, за більшістю номенклатури".

Минулого місяця в ГУР МОУ заявили, що російські окупанти накопичили понад 800 високоточних ракет і, ймовірно, готуються до масованих ударів з початку холодів. Днями спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що РФ накопичує ракети різних типів для нових атак по Україні, а також ще достатньо дронів-камікадзе.

Читайте також на порталі "Коментарі" — відмова від мобілізації: Кирило Буданов відповів, чи може бути альтернатива.

Також видання "Коментарі" повідомляло – країна-агресор поки не має планів щодо ведення війни проти України у 2025 році. Таку заяву зробив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини