Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Буданова розкрили плани РФ щодо Харківщини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буданова розкрили плани РФ щодо Харківщини

У ГУР заявили, що добре обізнані з планами росіян як на кордоні Харківської, так і Сумської областей

23 травня 2024, 13:24 comments4812
Поділіться публікацією:

Наразі те, що відбувається на кордоні, не є наступом російських загарбників на Харків. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

У Буданова розкрили плани РФ щодо Харківщини

Андрій Юсов. Фото: з відкритих джерел

"Зараз ми бачимо саме прикордонну операцію і те, що відбувається, це не наступ на Харків", — зазначив представник української розвідки.

За його словами, українським військовим добре відомі плани та ресурси росіян у Сумській області.

"Суми? Якщо будуть підстави для занепокоєння, про це офіційно повідомлятимуть. Ситуація там добре відома і плани, і ресурси ворога — також", — додав Андрій Юсов.

Варто зазначити, відомий військовий аналітик німецького таблоїду "Bild" Юліан Рьопке вважає, що наступ росіян на півночі Харківської області зайшов у глухий кут і практично не отримує розвитку. Через 11 днів від його початку окупантам не вдається захоплювати нові території. Оглядач припускає, що українським захисникам вдалося зупинити наступ росіян завдяки постачанню зброї зі США.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує активні дипломатичні бої за потужну присутність керівництва різних країн на Глобальному саміті миру, що пройде у Швейцарії 15-16 червня, а також за дозвіл Заходу бити його зброєю територією країни-агресора – РФ. З першою темою є гарні новини – про свою згоду на саміті заявило керівництво Індії. З другим, на жаль, поки що проблеми. Найбільший український партнер – США, вустами представників Пентагону вкотре підтвердив "табу" на удари його озброєнням російською територією. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" дипломатичні битви на цих напрямках та їх перспективи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини