Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Брянській області Росії вибухи: повідомляють про роботу ППО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Брянській області Росії вибухи: повідомляють про роботу ППО

Росіяни знову заявили про обстріл прикордонних районів

3 лютого 2023, 09:15
Поділіться публікацією:

У Брянській області РФ сьогодні вранці було тривожно. Місцеві жителі у соцмережах скаржаться на вибухи, які чути у Стародубському окрузі. Влада вже заявила про "обстріл". Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на Telegram-канали та заяву губернатора Брянської області Олександра Богомаза.

У Брянській області Росії вибухи: повідомляють про роботу ППО

Вибух. Фото: Getty Images

Усі вибухи, які чути рано-вранці в регіоні, пов'язані нібито виключно з роботою російських засобів ППО.

"Сьогодні о 5 ранку зафіксовано ракетний удар по території Стародубського муніципального округу. Системою ППО ЗС РФ атака була відбита. Збито чотири ракети. Постраждалих і руйнувань немає. Оперативні служби працюють на місці", — йдеться у повідомленні глави регіону.

Зазначимо, раніше схожі повідомлення про вибухи з'явилися у Курській та Білгородській областях. Тоді росіяни також відрапортували про "обстріл" та ефективну роботу засобів ППО.

Читайте на порталі "Коментарі" — аналітики Інституту вивчення війни розповіли, чи виконає Шойгу наказ Путіна – захопити Донбас до березня.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупанти продовжують тероризувати Україну ракетними ударами. Черговою жертвою став Краматорськ, де під удар потрапив чотириповерховий житловий будинок. Є загиблі та травмовані. Тим часом Кремль проводить інформаційно-психологічні операції, намагаючись розтягнути українські війська, а приховано готуючи ескалацію на критичних напрямках, якими є південь та схід. Чому, бачачи все це, Захід так і не дає нам повний арсенал озброєння, що запитується , включаючи авіацію і далекобійні ракети? Як можуть події розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/avbogomaz/1697
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини