Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, що може змусити РФ посунути флот ще далі від лінії фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, що може змусити РФ посунути флот ще далі від лінії фронту

У британській розвідці вважають, що удар по кораблю в Керчі може змусити Росію посунути флот ще далі

7 листопада 2023, 11:35 comments7043
Поділіться публікацією:

Найдальший удар, завданий українськими військами у тимчасово окупованому Криму, внаслідок якого зазнав пошкодження корабель "Аскольд", може змусити Кремль передислокувати свій флот далі від лінії фронту. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Міністерства оборони Великобританії.

У британській розвідці розповіли, що може змусити РФ посунути флот ще далі від лінії фронту

Чорноморський флот РФ. Фото: (Getty Images)

Британські експерти зазначають, що, посилаючись на ті повідомлення, які з'явилися в українських та російських джерелах, можна констатувати, що новозбудований корвет ВМФ Росії був пошкоджений внаслідок удару під час стоянки на суднобудівному заводі "Залив" в Керчі в анексованому Криму. При цьому точно встановити, якого характеру пошкодження поки що дуже проблематично.

Аналітики звертають увагу, що особливість цього удару українських військ у тому, що інцидент стався далі на схід у Криму, тобто максимально далеко, як раніше вже били ЗСУ.                                                

Британські розвідники припускають, що нові удари можуть змусити росіян ще далі відкинути кораблі подалі від лінії фронту. Особливо це стосується нових кораблів, які будуються або які ось-ось мають посилити Чорноморський флот РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ЗСУ назвали наслідки удару по російському ракетоносію в Керчі.                                 

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни підтвердили, що супутникові знімки показують, що удар української армії пошкодив корвет проекту 22800 "Каракурт" на верфі, хоча ступінь пошкоджень корабля поки що не зрозумілий.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини