Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, кого Кремль зробив відповідальним за утримання Кремінної та Сватового
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, кого Кремль зробив відповідальним за утримання Кремінної та Сватового

В даний час завдання Західною групою військ майже напевно полягає в тому, щоб утримувати правий фланг Росії, район Луганської області навколо Кремінної та Сватового.

30 грудня 2022, 10:00 comments2514
Поділіться публікацією:

Генерал-лейтенант Євген Никифоров, мабуть, перебуває у процесі прийняття командування Західною групою військ Росії (ЗГВ) в Україні. Він стане щонайменше четвертим командиром з'єднання з моменту вторгнення і замінить генерал-полковника Сергія Кузовлєва, призначеного лише три місяці тому. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

У британській розвідці розповіли, кого Кремль зробив відповідальним за утримання Кремінної та Сватового

Генерал-лейтенант Євген Никифоров. Фото: із відкритих джерел

Як зазначається у звіті, як начальник штабу Східної групи військ (ВГВ) Росії в перші тижні вторгнення Никифоров повинен був брати активну участь у плануванні катастрофічної спроби ВГВ і повітряно-десантних військ наступати на столицю України з північного заходу, через район Чорнобиля.                                                                

За даними британської розвідки, наразі завдання ЗГВ майже напевно полягає у тому, щоб утримувати правий фланг Росії, район Луганської області навколо Кремінної та Сватового. Оскільки будь-яка зі сторін цілком може спробувати наступу цій ділянці, Никифоров перебирає важливу оперативну роль конфлікті.

"Текучка старших російських офіцерів, що продовжується, ймовірно, відображає внутрішні розбіжності з приводу майбутнього ведення війни в міністерстві оборони Росії", — зазначають британські фахівці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — закінчення війни може бути ще ближчим: у Зеленського назвали важливу деталь, яка залежить від союзників.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українська авіація завдала точних ударів по позиціях росіян, у Генштабі ЗСУ розповіли подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

rtyrtyr

30 грудня 2022, 12:12

Найди себе cнегуpочку на ночь (без шлюx и pазводил), здесь девyшки ищут только сekcа, многие готовы на экcпеpименты------ https://min.lc/sisy


Новини