Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, де росіяни чекають на наступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, де росіяни чекають на наступ ЗСУ

Мова про крайні ділянки фронту у Луганській та Запорізькій областях

13 лютого 2023, 11:45 comments1348
Поділіться публікацією:

Російське військове командування вважає, що українські захисники готують прорив у Запорізькій та Луганській областях. Саме тому росіяни намагаються зміцнити позиції російських військ, щоби не допустити реалізації планів ЗСУ. Зафіксовано збільшення оборонних конструкцій росіян неподалік села Тарасівка. Також з'явилися додаткові оборонні укріплення між населеними пунктами Василівка та Оріхів. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляється в оновленому зведенні британської розвідки.

У британській розвідці розповіли, де росіяни чекають на наступ ЗСУ

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

"Незважаючи на поточний оперативний акцент в основному на регіон Донбасу, Росія залишається стурбованою безпекою на краях її розширеної лінії фронту", — йдеться в повідомленні.

Так, про це свідчить продовження будівництва оборонних укріплень у Запорізькій та Луганській областях та розгортання персоналу. Лінія фронту Росії в Україні складає приблизно 1288 км. На окупованій частині Запорізької області лінія фронту розтяглася на 192 км.

"Великий український прорив у Запорізькій області створив би серйозну загрозу для життєздатності "наземного мосту" Росії, який з'єднує Ростовську область та Крим. Український успіх у Луганській області ще більше підірвав би проголошену військову мету Росії щодо "звільнення" Донбасу", — припускають у британському Міноборони.

Як зазначає розвідка, "ухвалення рішення про те, яку з цих загроз віддати пріоритет, ймовірно, є однією з головних дилем для російських оперативних планувальників".

Читайте також на порталі "Коментарі" — мороз не шкодує окупантів – лікарні Горлівки переповнені: у Генштабі ЗСУ назвали причину.

Також видання "Коментарі" повідомляло, як "покласти" російську атомку — чи можуть у цьому допомогти санкції України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини