Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, де незабаром Росії варто чекати серію вибухів
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, де незабаром Росії варто чекати серію вибухів

Напередодні було пошкоджено лінію, яка є основним залізничним сполученням між Росією та півднем Білорусі

26 жовтня 2022, 11:05 comments2171
Поділіться публікацією:

Атаки, що почастішали, на залізничні колії в Білорусі та Росії матимуть продовження. Згодом їх кількість збільшуватиметься. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться у звіті британської розвідки.

У британській розвідці розповіли, де незабаром Росії варто чекати серію вибухів

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Позавчора, 24 жовтня, вибуховий пристрій пошкодив залізницю в районі села Новозибкове Білгородської області – за 15 км від кордону з Білоруссю. У британській розвідці звертають увагу, що ця лінія є основним залізничним сполученням між Росією та півднем Білорусі.

Відповідальність за вибух взяла на себе російська антивоєнна група "Зупиніть вагони". Як уточнили у Міноборони Великобританії, це як мінімум 6 із червня інцидент саботажу проти інфраструктури російських залізниць.

У звіті британської розвідки йдеться, що російські окупанти вважають залізничний транспорт основним для перекидання військ в Україну та Білорусь. Ось тільки протяжність залізничного полотна понад 33 тисячі кілометрів, отже, немає гарантії в тому, що Росії вдасться всі мережі захистити від фізичних загроз.

Читайте також на порталі "Коментарі" – для чого Росія продовжує качати тему "брудної бомби" – як реагує Україна та Захід.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент США Джо Байден попередив Москву, що та зробить "неймовірно серйозну помилку", якщо застосує тактичну ядерну зброю в Україні. Слова глави Білого дому пролунали після того, як РФ скликала Радбез ООН, де на закритому засіданні вкотре заявила, що Україна нібито планує застосувати "брудну бомбу". Про що говорить ядерна істерика Росії останнього часу? Куди можуть завести країну-агресора заяви про "брудну бомбу"? Чи спроможний Захід на превентивний удар? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини