Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, чому Росія не може досягти переваги в повітрі
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, чому Росія не може досягти переваги в повітрі

У розвідці Британії впевнені, що Росія не отримає переваги у повітрі найближчими місяцями.

7 листопада 2022, 09:57
Поділіться публікацією:

Росія вже протягом кількох місяців не може впоратися з низкою проблем, щоб у війні проти України використати перевагу в повітрі. З кожним місяцем війни Росія продовжує втрачати в Україні бойові літаки та досвідчених пілотів. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

У британській розвідці розповіли, чому Росія не може досягти переваги в повітрі

Росія продовжує втрачати авіацію. Фото: t.me/ressentimentchannel

У зведенні наводяться слова головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, який 3 листопада заявив, що російська армія втратила в Україні більш ніж удвічі більше літаків, ніж за весь час війни СРСР в Афганістані.

"Хоча ми не можемо перевірити ці цифри незалежно, відсутність у Росії переваги в повітрі, що продовжується, ймовірно, посилюється поганою підготовкою, втратою досвідчених екіпажів і підвищеним ризиком надання безпосередньої авіаційної підтримки в щільних зонах протиповітряної оборони", — йдеться в повідомленні.

За даними британської розвідки, ситуація навряд чи зміниться протягом найближчих кількох місяців.

"Вірогідні втрати російської авіації значно перевищують їх можливості з виробництва нових літаків. Час, необхідний підготовки компетентних пілотів, ще більше знижує здатність Росії відновлювати бойову авіацію", — зазначають у Міноборони Британії.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, російська армія втрачає по 40 танків та БМП на день в умовах настання ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, чому Кремль вирішив зменшити риторику про ядерний удар.

Також видання "Коментарі" повідомляло – радник президента США Джо Байдена з нацбезпеки Салліван останні місяці веде конфіденційні переговори з помічником Путіна Ушаковим та секретарем Ради безпеки Росії Патрушевим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини