Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, чому парад на Червоній площі став посміховиськом
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, чому парад на Червоній площі став посміховиськом

Британські експерти зазначили, що, незважаючи на великі втрати в Україні, Росія могла б виставити більше бронетехніки

10 травня 2023, 10:50
Поділіться публікацією:

Як не намагалися у Кремлі зобразити міць російської армії під час параду у Москві до Дня Перемоги, нічого хорошого з цього не вийшло. У розпал дійства у російських військових виникали проблеми з технікою та стратегічними комунікаціями. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні британської розвідки.

У британській розвідці розповіли, чому парад на Червоній площі став посміховиськом

Парад в Москві. Фото: з відкритих джерел

У свіжому огляді повідомляється, що у параді взяли участь понад 8000 осіб, але більшість із них були допоміжними воєнізованими формуваннями та курсантами військових навчальних закладів.

"Єдиним особовим складом із з'єднань регулярних військ, що розгортаються, були контингенти залізничних військ і військової поліції", — акцентували в британській розвідці і додали, що єдиним танком на параді був старовинний Т-34. "Попри великі втрати в Україні Росія могла б виставити більше бронетехніки", — вважають британські аналітики.

Експерти вважають, що, швидше за все, Кремль утримався від демонстрації великої кількості техніки, тому що хотів уникнути внутрішньої критики щодо пріоритету парадів над бойовими діями.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи реально розпочати переговори про мир в Україні: генсек ООН зробив заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини