Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, чим закінчився російський наступ на Бахмут
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, чим закінчився російський наступ на Бахмут

У британській розвідці впевнені, що російський наступ на Бахмут захлинувся.

25 березня 2023, 09:50
Поділіться публікацією:

Штурмові атаки російських загарбників на місто-фортецю Бахмут Донецької області практично зупинилися. Насамперед це результат крайнього виснаження російських сил, які виснажили свій ресурс для продовження наступальних операцій. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Міністерства оборони Великобританії у Twitter.

У британській розвідці розповіли, чим закінчився російський наступ на Бахмут

Бахмут. Фото: з відкритих джерел

У британській розвідці підтверджують інформацію, що битва за Бахмут стала дуже тяжкою для обох сторін. Україна також втратила під час оборони Бахмута багатьох воїнів.

Як йдеться у зведенні, ситуацію також посилила напруженість у відносинах між Міністерством оборони Росії та групою "Вагнер", які надають війська у цьому секторі.

За інформацією британської розвідки, Росія, ймовірно, змістила свій оперативний фокус у бік Авдіївки, на південь від Бахмута, та в сектор Кремінна-Сватове на півночі, райони, де росіяни, ймовірно, лише прагнуть стабілізувати свою лінію фронту.

"Це передбачає загальне повернення до більш оборонної оперативної схеми після непереконливих результатів спроб провести загальний наступ із січня 2023 року", — зазначають у британській розвідці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час чергового засідання Ставки, як розповів верховний головнокомандувач Володимир Зеленський, основну увагу приділяли боям на Донбасі: Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Мар'їнка, Білогорівка. Що показала зараз ця битва загалом і за Бахмут зокрема? Про що говорить російська істерика із цього приводу – і пропагандистська, і власне військова? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – хто наполіг на утриманні Бахмута: у РНБО розкрили деталі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини