Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, через що росіянам не вдається наступати в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, через що росіянам не вдається наступати в Україні

Нездатність російської армії ефективно наступати в Україні пояснюється серйозним браком артилерійських боєприпасів

14 березня 2023, 10:10 comments2783
Поділіться публікацією:

В останні тижні брак артилерійських боєприпасів у Росії загострився настільки, що на багатьох ділянках фронту діють надзвичайно каральні норми. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні британської розвідки у Twitter.

У британській розвідці розповіли, через що росіянам не вдається наступати в Україні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Це майже напевно було ключовою причиною того, що останнім часом жодна російська сполука не могла вести оперативно значущі наступальні дії", — йдеться у повідомленні.

За даними британської розвідки, Росія вже вдалася до видачі старих запасів боєприпасів, які раніше вважалися непридатними для використання. Указом президента РФ від 3 березня встановлено заходи для Мінпромторгу щодо повноважень керівників підприємств оборонно-промислового комплексу, які не виконують виробничих завдань.                                                                                       

"Росія все частіше застосовує принципи командної економіки до свого військово-промислового комплексу, тому що вона визнає, що її оборонні виробничі потужності є ключовим уразливим місцем "спеціальної військової операції", яка дедалі більше виснажується", — зазначають у Міноборони Британії.

Нагадаємо, російська армія протягом трьох місяців безуспішно наставала в районі Вугледару. Наразі, за даними британської розвідки, у командуванні вирішують питання: чи зробити ще одну спробу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ дізналися, що об'єднує Росію та Китай у війні проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло — які очікування від майбутніх переговорів Зеленського та Сі Цзіньпіна — чи є привід для хвилювання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини