Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці назвали кількість ракет, які найближчими місяцями може отримати Росія від Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці назвали кількість ракет, які найближчими місяцями може отримати Росія від Ірану

Санкції Заходу не зупиняють Іран від його планів – посилити співпрацю з Москвою

10 грудня 2022, 11:05
Поділіться публікацією:

Незважаючи на тиск на Іран із боку Заходу в Тегерані, не мають наміру переглядати свою співпрацю з Росією. Саме тому варто очікувати, що вже найближчими місяцями Росія отримає сотні іранських ракет і дронів. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті британської розвідки.

У британській розвідці назвали кількість ракет, які найближчими місяцями може отримати Росія від Ірану

Прапори Росії та Ірану. Фото: mehrnews.com

У зведенні йдеться, що Іран став одним із головних союзників Росії у війні проти України. Незважаючи на те, що Москва вже отримала чималий пакет озброєння, Кремль намагається отримати більше зброї, включаючи сотні балістичних ракет.

Британські експерти вважають, що російська армія витратила значну частину своїх запасів балістичних ракет малої дальності "Іскандер", які несуть 500-кілограмову боєголовку на відстань до 500 км. І якщо Росії вдасться ввести в дію велику кількість іранських балістичних ракет, вона, ймовірно, використовуватиме їх для продовження та розширення своєї кампанії ударів по критично важливій національній інфраструктурі України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США дали згоду Україні на удари дронами по Росії, є лише одна умова – The Times.

Також видання "Коментарі" повідомляло – знову загострюється ситуація між Сербією та Косово. Понад 200 спецназівців Косова на броньованих автомобілях зайшли на територію муніципалітету Північна Митровиця, де більшість населення становлять серби. Вони пояснюють наявність необхідності забезпечення безпеки. Тим часом російська приватна військова компанія (ПВК) "Вагнер" оголосила у четвер про відкриття "культурного центру" у столиці Сербії Белграді. Як події можуть розвиватись далі? Що слід зробити Європі, щоб Балкани не спалахнули новою війною? Чи розуміє Захід, що практично у всіх конфліктах останнього часу простежується рука Кремля? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини