Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці назвали головну проблему російської армії
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці назвали головну проблему російської армії

Виснаження військ - можлива найбільша проблема РФ з особовим складом

11 липня 2022, 10:50 comments1392
Поділіться публікацією:

Російські війська в Україні не можуть розвинути свій успіх, тому що основні підрозділи дуже втомилися від постійних бойових дій, без перерви та відпочинку. Це одна з найважливіших проблем російської армії. Як пише видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті розвідки Великобританії за 11 липня.

У британській розвідці назвали головну проблему російської армії

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У британській розвідці зазначають, що постійні запеклі бої дуже виснажили російську армію. Саме через те, що немає відпусток та перерв у російських військових великий занепад і надто низька мотивація продовжувати бої. У Міноборони Росії вже починають розуміти, що відбувається та намагається виправити цю ситуацію. Саме тому вводять оперативну паузу та дають деяким військам відпочити.

У розвідці також звертають увагу на те, що у Росії стали частіше фіксуватися випадки звернення дружин російських військових, у яких вони закликають повернути своїх чоловіків додому.

Щодо ситуації на фронті, то в британській розвідці зазначають, що кардинального просування російських військ не відбулося, незважаючи на те, що тривають запеклі бої. Те саме стосується й українських військ. Вони найбільше продовжують наступ у північно-східній частині Херсонської області, але великого контрнаступу Україна також не проводить.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони Олексій Резніков підтвердив інформацію про те, що Зеленський наказав звільнити південь України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українські захисники повністю вибили російських окупантів із села Іванівка Херсонської області. Вони показали відео, як це сталося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини