Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Британії назвали причину, чому Україні вкрай важливо продовжити наступ взимку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії назвали причину, чому Україні вкрай важливо продовжити наступ взимку

У Міноборони Британії впевнені, що Україна має скористатися перевагою та продовжити звільнення своїх територій

25 листопада 2022, 07:25
Поділіться публікацією:

Українській армії необхідно продовжувати наступ, незважаючи на погіршення погодних умов та зниження температури. Українці мають скористатися своїми перевагами. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє The Daily Beast, цитуючи заяву міністра оборони Британії Бена Уоллеса.

У Британії назвали причину, чому Україні вкрай важливо продовжити наступ взимку

Бен Воллес. Фото: Getty Images

"З огляду на переваги, які українці мають у підготовці, обладнанні та високу якість військових проти деморалізованих, погано навчених та погано оснащених росіян, на користь України було б зберегти динаміку руху протягом зими", — заявив глава Міноборони Британії.

За словами міністра, такими рекомендаціями він уже поділився зі своїми українськими колегами, із якими практично щотижня на зв'язку.

Бен Воллес також повідомив, що українським військовим вже передано 300 тисяч комплектів зимової форми. Уоллес уточнив, що ці комплекти форми Україна отримала не лише від Лондона, а від усієї міжнародної спільноти.

"У них (Ред. – українців) є 300 тисяч одиниць зимових бойових комплектів від міжнародної спільноти – це важлива потреба для будь-якого зимового наступу", — підсумував голова Міноборони Великобританії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що настає некомфортна пора року для ведення бойових дій, зима в даному випадку на боці української армії, отже, в України з'явиться ще більше переваг на полі бою з росіянами. Таку думку висловив міністр оборони США Ллойд Остін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – позаду вже 9 місяців повномасштабної війни: які висновки можна зробити на цьому етапі протистояння – чому Україна вже здивувала весь світ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини