Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Білому домі прокоментували атаку дронів на Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі прокоментували атаку дронів на Москву

Говорячи про атаку дронів на Москву в Білому домі нагадали, що йде війна, яку розпочала РФ

25 липня 2023, 08:00 comments1047
Поділіться публікацією:

У Білому домі вважають, що атака безпілотників на Москву є наслідком війни, яку розв'язала РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр, пише "Укрінформ".

У Білому домі прокоментували атаку дронів на Москву

Атака безпілотників на Москву. Фото: із відкритих джерел

Прес-секретар Білого дому попросила громадськість не забувати про те, що не Україна, а саме Росія першою напала на суверенну державу України, і саме російські війська продовжують постійно завдавати ударів по цивільній інфраструктурі України. від цих ударів гинуть тисячі мирних громадян України

"Росія бомбардувала порт в Одесі, вбивши та поранивши українських цивільних, зруйнувавши об'єкт історичної спадщини ЮНЕСКО, знищивши десятки тисяч тонн зерна, яке призначалося для інших країн по всьому світу", — зазначила вдома Карін Жан-П'єр.

При цьому прес-секретар Білого дому зазначила, що США не підтримують завдання ударів Україною по території РФ, але, що стосується Криму та інших окупованих територій, то це законні українські території.

Зазначимо, 24 липня у різних районах Москви було чути гучні вибухи. Пізніше стало відомо, що столицю Росії нібито атакували безпілотники невідомого походження.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Москву 24 липня атакували безпілотники. Щоправда, як запевняють у Міноборони РФ, без особливих наслідків. А ось у тимчасово окупованому Криму чергові прильоти призвели до чергових вибухових наслідків та евакуації. Цього разу удар зазнав боєприпасів у Джанкойському районі. Минулого тижня по складу з боєприпасами прилітало до Червоногвардійського району півострова. Росія ж уже майже тиждень із розлюченістю атакує портову інфраструктуру України. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини