Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Бєлгороді вночі пролунав сильний вибух: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бєлгороді вночі пролунав сильний вибух: подробиці

У Бєлгороді вибух у будівлі ФСБ

23 травня 2023, 08:05 comments1032
Поділіться публікацією:

У ніч проти 23 травня у російському Бєлгороді пролунав вибух – повідомляють про "приліт" до будівлі ФСБ. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на російське ЗМІ SOTA.

У Бєлгороді вночі пролунав сильний вибух: подробиці

Вибух у Бєлгороді. Фото: із відкритих джерел

Про вибух повідомили 22 травня близько 23:56. За інформацією журналістів, "приліт" стався на території ФСБ.

"Через введений у місті режим контртерористичної операції будь-які публікації без посилання на офіційні джерела зараз в регіоні заборонені", — пише SOTA.

Зазначимо, 22 травня легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" (РДК), сформовані з російських добровольців, які протистоять путінському режиму, увійшли на територію Бєлгородської області РФ і розпочали там бойові дії. У Кремлі після довгого мовчання відреагували на те, що відбувається традиційно – у стилі "все під контролем", "паніки немає". Про що говорить те, що відбувається на Бєлгородщині? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після саміту G7, що відбувся в Японії, де було чітко продемонстровано підтримку України та надано певні сигнали РФ і Китаю, з'явилася реакція останніх. Російське МЗС влаштувало на своїй офіційній сторінці справжню істерику щодо підсумків зустрічі лідерів "Великої сімки" та запрошених гостей, серед яких була і Україна. А заступник міністра закордонних справ Китаю Сунь Вейдун викликав посла Японії в Пекіні, щоб висловити протест щодо "ажіотажу навколо проблем, пов'язаних з Китаєм". Про що свідчить подібна реакція? Як геополітичні події можуть розвиватися далі, після японського саміту G7, який багато хто називає історичним.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Росія готується до виборів на окупованих територіях: про що говорить цей крок агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини