Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Байдена заявили, що немає сенсу укладати фальшивий світ із РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена заявили, що немає сенсу укладати фальшивий світ із РФ

Держсекретар США Блінкен зазначив, що Путін говорить про дипломатію і водночас завдає ракетних ударів по Україні. А зараз він підбурює до ескалації ситуації

3 грудня 2022, 10:30
Поділіться публікацією:

Білий дім справді підтримує прямий контракт із Кремлем, але лише для того, щоб уникнути серйозних погроз, тому що президент РФ Путін не готовий до реальних кроків до завершення війни в Україні. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку озвучив державний секретар Ентоні Блінкен в інтерв'ю французькому телеканалу France 2. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "Голос Америки".

У Байдена заявили, що немає сенсу укладати фальшивий світ із РФ

Ентоні Блінкен. Фото: з відкритих джерел

Блінкен уточнив, що на прямий контакт із Москвою Вашингтон вийшов через прямий зв'язок, коли Кремль все частіше почав використовувати риторику про застосування ядерної зброї у війні проти України.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи це були реальні побоювання, Блінкен відповів, що в США "не бачили конкретного руху з цього приводу, але все одно є страх надзвичайної ситуації".

Незважаючи на ці контакти, уточнив Блінкен, між США та Росією немає переговорів щодо завершення війни в Україні, тому що вони можуть проходити лише між Києвом та Москвою. Україна має сама вирішувати, що для неї прийнятно і коли можна йти на контакт із Росією.

За словами Ентоні Блінкена, США могли б включитися в переговорний процес, якби президент Росії продемонстрував реальне бажання до переговорів та миру, але поки що цього не відбувається.                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ та окупанти активізувалися: де найгарячіше на Донбасі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в ISW пояснили, чому у Путіна активно просувають тему переговорів з Україною та Заходом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Євген

3 грудня 2022, 18:09

немає сенсу укладати фальшивий світ - ви хоч перекладачем користуйтесь, узкоязичні!


Новини