Головна Новини Суспільство Війна з Росією Туреччина подарувала Україні військову техніку на День Незалежності
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина подарувала Україні військову техніку на День Незалежності

Турецька оборонна компанія Baykar Makina подарувала Україні військову техніку.

24 серпня 2023, 12:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Турецька компанія Baykar Makina, яка спеціалізується на виготовленні військової техніки привітала Україну з Днем Незалежності. Компанія подарувала українській розвідці ударний БПЛА Bayraktar TB2. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву на сайті Головного управління розвідки України.

Туреччина подарувала Україні військову техніку на День Незалежності

Туреччина подарувала Україні БПЛА Bayraktar TB2. Фото з відкритих джерел

24 серпня Україна святкує 32-річницю Незалежності. В цей день Україна продовжує захищати свої землі від агресії Російської Федерації, а турецька компанія Baykar Makina зробила подарунок, який допоможе це робити ще ефективніше.

"Компанія Baykar Makina своєрідно привітала Україну з Днем Незалежності. 24 серпня українська розвідка отримала в подарунок від виробника знаменитих дронів ударний БПЛА Bayraktar TB2", — пише Головне управління розвідки.

ГУР висловила вдячність партнерам та друзям, які допомагають українцям під час війни та вказали, що ця зброя допоможе знищувати ворогів та відстоюватиме свободу і незалежність України.

У ГУР також наголосили, що це не вперше, коли Baykar Makina надають у подарунок свої безпілотники для української розвідки. Зокрема, Україна отримала 25 січня два дрони Bayraktar TB2.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник ГУР Буданов дав пораду мешканцям Криму. Він розповів, що потрібно робити тим, хто наробив дурниць в Криму та тим, хто чекає звільнення півострова.

Також "Коментарі" писали, що українські військові знищили потужну російську зброю. У ГУР опублікували наслідки великого вибуху в Криму, де провели вдалу операцію та влучили у російський зенітно-ракетний комплекс С-400 "Тріумф".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини