Головна Новини Суспільство Війна з Росією Тривалі тривоги через МіГи: у ЗСУ розповіли, як виконують завдання від Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Тривалі тривоги через МіГи: у ЗСУ розповіли, як виконують завдання від Зеленського

Юрій Ігнат зазначив, що триває пошук непростого рішення, як вирішити питання з тривалими тривогами через російські МіГи

21 листопада 2023, 15:00 comments2747
Поділіться публікацією:

Рішення щодо тривалих повітряних тривог через злети російських МіГ-31К шукають у профільних відомствах із залученням провідних фахівців, воно непросте. Як передає портал "Коментарі", про це під час брифінгу в медіацентрі "Україна – Укрінформ" розповів речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат.

Тривалі тривоги через МіГи: у ЗСУ розповіли, як виконують завдання від Зеленського

МіГ-31К. Фото з відкритих джерел

"Наскільки я знаю, проводиться робота у профільних міністерствах та відомствах. Керівництво та провідні фахівці шукають шлях. Повірте, рішення непросте. Питання відповідальності, питання безпеки, питання людського життя. Потрібне рішення, яке б задовольнило... Люди хочуть розуміти, як це все відбуватиметься. Ці багатогодинні перельоти (МіГів – ред.) блокують життєдіяльність держави, економіку, освітній рівень", – зазначив речник Повітряних сил ЗСУ.

Він додав, що ця тема турбує суспільство. Яким буде це рішення, треба дочекатися. Повітряні сили й надалі надаватимуть інформацію про небезпеку, а також інформуватимемо у публічному просторі.

Нагадаємо, на засіданні Ставки верховного головнокомандувача 17 листопада президент Володимир Зеленський дав доручення розробити рішення, щоби тривалі повітряні тривоги через зліт МіГів не паралізували життя країни. У Повітряних силах пов'язують тривале перебування російських винищувачів МіГ-31К у повітрі останнім часом із відпрацюванням дозаправки у повітрі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Володимир Зеленський розповів, де росіяни вже планують нову війну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в України з'явилися аналоги "шахедів": у ЗСУ розповіли, як вони працюють.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини