Головна Новини Суспільство Війна з Росією The New York Times озвучив нові терміни початку контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

The New York Times озвучив нові терміни початку контрнаступу ЗСУ

За інформацією The New York Times, вже у травні українські війська можуть почати звільняти територію України від загарбників

25 квітня 2023, 13:00
Поділіться публікацією:

Україна готується розпочати контрнаступ проти російських військ уже у травні. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "The New York Times".

The New York Times озвучив нові терміни початку контрнаступу ЗСУ

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що 12 українських бойових бригад чисельністю близько 4000 солдатів у кожній будуть готові до кінця квітня, згідно з документами Пентагону, що просочилися, які натякають на графік Києва. У документах говориться, що Сполучені Штати та союзники з НАТО навчають та постачають дев'ять таких бригад.

"Без вирішальної перемоги західна підтримка України може ослабнути, і Київ може зіткнутися зі зростаючим тиском з метою вступу серйозні переговори про припинення або заморожування конфлікту", — пише видання.

Читайте також на порталі "Коментарі" – секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов закликав дружні країни не педалювати переговори Києва з Москвою. За його словами, мета російського агресора залишається незмінною – знищення України. А тому говорити з РФ можна лише мовою сили, а саме зброї. Про що говорять такі заяви? Що важливо розуміти Україні та її партнерів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Держдепі США відреагували на "миротворчі" пориви президентів Франції та Бразилії, а також деяких республіканців, які намагаються посадити Київ та Москву за стіл переговорів. Заступник прес-секретаря Держдепартаменту США Ведант Пател наголошує, що під час переговорів не можна ставити Росію та Україну на один рівень, тому що перша прагне стерти кордони другий, а друга намагається захистити своє життя. Про що говорить "миротворчий хоровод" останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

rturur

25 квітня 2023, 12:52

Открытый поиск сeкc партнеров в вашем городе и по интересам, все анонимно и пока что беcплатно. Реально крутая штука, пользуйся ---- https://urlis.net/club


Новини