Головна Новини Суспільство Війна з Росією Терорист Гіркін прозвітував Херсонщиною, визнавши, що оборона рашистів тріщить по швах
commentss НОВИНИ Всі новини

Терорист Гіркін прозвітував Херсонщиною, визнавши, що оборона рашистів тріщить по швах

У російській армії одна з головних проблем на південному напрямку - нестача піхоти

4 вересня 2022, 12:55 comments1392
Поділіться публікацією:

Колишній так званий "міністр оборони ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) фактично визнав, що російські війська не можуть вийти з кризи і оборона раніше зайнятих окупантами позицій на півдні України тріщить по швах. Про це він написав у себе в телеграмі.

Терорист Гіркін прозвітував Херсонщиною, визнавши, що оборона рашистів тріщить по швах

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

У результаті російський бойовик констатував, що українські захисники створили потужне артилерійське угруповання. Усі важливі стаціонарні переправи російських окупантів у Херсонській області знищено. Прорив фронту в районі нар. Інгулець розширено.

Також Ігор Стрєлков констатував, що ЗС РФ здали Любоміровку. ЗС РФ також здали Благодатівку. Стрєлков прогнозує, що без перекидання великої кількості піхоти рашистам не вдасться змінити ситуацію на фронті, тому що росіяни більше не мають переваги в артилерії, але навіть якщо росіяни і завдають прицільних ударів, то без живої сили розвинути успіх не вдається.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тиждень, коли закінчилося літо і почалася осінь, вийшов досить насиченим. На прохання видання "Коментарі" експерти підбили її підсумки, вичленувавши найважливіше для України.                                                                                                             

Також видання "Коментарі" повідомляло – до бойової втоми та високих втрат додалася ще одна проблема у російській армії. У британській розвідці розповіли, чому росіянам не вдається виконати наказ Путіна та знову розвинути наступальний потенціал у війні проти України.

Раніше "Коментарі" писали — окупанти вирішили масово наступати одразу на 8 населених пунктів: у Генштабі розкрили подробиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 вересня 2022, 12:08

Та невже? Ті, хто постійно скиглять, що захід не дає достатньо зброї, створили потужне артилерійське угруповання?


Новини