Головна Новини Суспільство Війна з Росією Тепер приховати не вийде: СБУ оприлюднила аудіоперехоплення перед вибухом у колонії Оленівки
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер приховати не вийде: СБУ оприлюднила аудіоперехоплення перед вибухом у колонії Оленівки

Тепер російській пропаганді складно буде оскаржити цинічне правопорушення окупантів.

29 липня 2022, 17:28 comments2797
Поділіться публікацією:








Українські спецслужби перехопили телефонні розмови, в яких російські загарбники підтверджують, що саме російські війська винні у вибуху в колонії окупованої Оленівки, внаслідок якої загинули щонайменше 53 українські полонені. Як передає портал "Коментарі", аудіозапис з'явився на офіційних ресурсах СБУ.

Тепер приховати не вийде: СБУ оприлюднила аудіоперехоплення перед вибухом у колонії Оленівки

Вибухи у Оленівці. Фото: із відкритих джерел

В офіційному повідомленні йдеться, що Служба безпеки України перехопила телефонні розмови, в яких окупанти підтверджують, що саме російські війська винні у цій трагедії. Таким чином, навіть бойовики квазіутворення "ДНР" не вірять у брехню російських пропагандистів про те, що "обстріл" виправної установи в Оленівці здійснили українські захисники.

Також зазначає, що таких аудіоперехоплень у розпорядженні СБУ кілька – всі вони будуть долучені як докази відповідного кримінального провадження. Українська спецслужба вже відкрила його за 438 статтею Кримінального кодексу (порушення законів та звичаїв війни).

Як зазначає СБУ, судячи з розмов бойовиків, росіяни могли влаштувати трагедію за рахунок вибухівки, яку вони розмістили у приміщенні колонії. Зокрема, жоден із очевидців не чув, як до виправної установи підлітає будь-яка ракета. Не було характерного свисту, а вибухи відбувалися власними силами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни заявили про загибель 53 українських полонених , в українській розвідці та Генштабі ЗСУ розповіли, хто стріляв.

Також видання "Коментарі" повідомляє – на Заході прогнозують перелом у війні на користь України: які шанси на це – чого чекати на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини