Головна Новини Суспільство Війна з Росією Таємні переговори Заходу з Путіним: у Зеленського відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Таємні переговори Заходу з Путіним: у Зеленського відреагували

В Офісі президента запевняють, що "здавання України" точно не буде

19 листопада 2022, 10:55 comments2969
Поділіться публікацією:

Будь-які припущення щодо можливості таємних переговорів західних країн з Росією щодо України не будуть втілені в реальність. Українці цього не дозволять, бо це є питання життя. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter радника голови ВП Михайла Подоляка.

Таємні переговори Заходу з Путіним: у Зеленського відреагували

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

"Будь-які конспірологічні теорії про "здачу України" чи таємні переговори Заходу з Путіним не враховують одну "маленьку деталь" — українців. Такі домовленості просто не могли б бути втілені. Україна ніколи не стане на коліна перед росіянами. Це не питання політики. Це питання життя", — зазначив Михайло Подоляк.

Варто зазначити, що вже не перший місяць Кремль продовжує просувати тему мирних переговорів з Україною, але на тих умовах, які озвучує Москва. А нещодавно прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що в Росії готові розпочати переговори із Заходом щодо ситуації в Україні. При цьому як у ЄС, так і в США вже неодноразово заявляли, що жодних переговорів про Україну без присутності самої України не може бути. До того ж першим питанням будь-яких переговорів має бути повне виведення російських військ із території України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росію знову чекає мобілізація: в Інституті вивчення війни розповіли, чому це лише погіршить становище російських військ.

Також видання "Коментарі" писало – що означає вирок Окружного суду Гааги в Нідерландах, який ухвалив, що пасажирський "Боїнг" (рейс МН17, майже 300 осіб на борту) було знищено в липні 2014-го російською системою "Бук", а постріл робився із тимчасово окупованої частини Донецької області? Про що свідчить реакція російської сторони? Чи є шанс закликати країну-агресора до реальної відповідальності за це та інші злочини? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини