Головна Новини Суспільство Війна з Росією Святкова «бавовна» від ЗСУ у штабі Чорноморського флоту у Севастополі
commentss НОВИНИ Всі новини

Святкова «бавовна» від ЗСУ у штабі Чорноморського флоту у Севастополі

Внаслідок атаки нібито є поранені. Людей просять по можливості залишатися вдома

31 липня 2022, 08:30 comments2307
Поділіться публікацією:

Український безпілотник атакував штаб Чорноморського флоту в Севастополі, поранено щонайменше 5 осіб, усі святкові заходи на честь дня ВМФ у місті скасовано з міркувань безпеки. Як передає портал "Коментарі", таку інформацію повідомляють самі російські пропагандистки інформагентства "РИА Новости".

Святкова «бавовна» від ЗСУ у штабі Чорноморського флоту у Севастополі

Чорноморський флот у Севастополі. Фото: із відкритих джерел

Також інформацію у себе в телеграмі підтвердив нардеп Олексій Гончаренко. Він написав, що окупантам довелося терміново скасовувати будь-які святкові події, присвячені Дню окупантського флоту.

"Повідомляють, що скасували через атаку на штаб флоту. Окупанти пишуть, що 5 орків виявилися 300-ми. Мешканців міста просять не виходити із дому. Гарні новини. Севастополь – місто української слави та українського флоту. Тікайте поки не пізно!", – написав нардеп.

Поки що офіційної інформації від Генштабу ЗСУ про цю атаку не поступалося.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Інститут вивчення війни повідомляє, що членів путінської партії "Єдина Росія" відправили на тимчасово окуповані території України з метою підготовки до псевдореферендуму щодо приєднання до РФ. Тим часом, голова Держдепартаменту США Ентоні Блінкен та міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров у п'ятницю, 29 липня, провели першу з початку відкритої війни РФ в Україні телефонну розмову. Серед іншого, Блінкен наголосив, що світ ніколи не визнає анексію нових українських територій . Як ситуація може розвиватись далі?

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час свого звернення до українців президент Зеленський повідомив, що відвідав Одесу та запевнив, що розпочалася конкретна робота щодо відновлення експорту українського зерна. Раніше головний редактор сайту BlackSeaNews Андрій Клименко опублікував у соціальній мережі карти із зображенням "зернового коридору", угоду про яку було підписано 22 липня, а сам він має ось-ось заробити. Які шанси, що все працюватиме? Які бачаться ризики?




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини