Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сучасні фашисти Путіна вбивають наших громадян: Данілов із критикою звернувся до НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Сучасні фашисти Путіна вбивають наших громадян: Данілов із критикою звернувся до НАТО

Олексій Данілов заявив, що поки НАТО обговорює, чи надавати Україні додаткову допомогу, ЗСУ захищають їхні кордони.

9 листопада 2022, 15:10 comments1417
Поділіться публікацією:

Деякі країни, які входять до НАТО, досі мають сумніви, чи варто Україні надавати додаткову допомогу. Але в цей час Росія продовжує вбивати українських громадян, які фактично захищають східний кордон Північноатлантичного альянсу від країни-агресора. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на секретаря РНБО Олексія Данілова в інтерв'ю The Globe and Mail.

Сучасні фашисти Путіна вбивають наших громадян: Данілов із критикою звернувся до НАТО

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО обурився тим, що, незважаючи на тривалість війни в Україні, досі в окремих столицях країн НАТО триває обговорення, а чи варто Києву отримувати додаткову військову допомогу у війні проти Росії. Поки точаться такі дискусії росіяни продовжують вбивати українців на їхній же землі. Це роблять не просто люди, а справжнісінькі "сучасні фашисти Путіна", які дозволяють собі вбивати не лише військових, а й цивільних. Найстрашніше, що вони вбивають навіть дітей.

"Не всі у світі сприймають це досить серйозно", — зазначив Олексій Данілов.

На питання, про які саме країни йдеться, які країни гальмують надання військової допомоги Україні Данілов відмовився відповідати. Секретар РНБО також не став детальніше відповідати на запитання, якого саме озброєння зараз не вистачає Києву. Він лише уточнив, що ЗСУ потрібні абсолютно всі види озброєння.

Читайте також на порталі "Коментарі" — не лише Іран та КНДР: в українській розвідці назвали всі країни, які допомагають РФ у війні проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло — США підтримують позицію Зеленського, що переговори з РФ будуть можливі, коли вона виведе свої війська з України. Про це заявила Лінда Томас-Грінфілд, яка відвідала Київ постпред США при ООН, акцентувавши, що будь-які переговори мають відбуватися за участю України, і самі українці мають вирішити, коли будуть до них готові. Переговорний кейс обговорюється останнім часом дедалі частіше. Що це говорить? Які перспективи переговорів між Києвом та Москвою? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини