Головна Новини Суспільство Війна з Росією Страх в очах російської пропагандистки. Вона заявляє, що всі росіяни винні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Страх в очах російської пропагандистки. Вона заявляє, що всі росіяни винні (ВІДЕО)

Російська пропагандистка стверджує, що РФ має й надалі запускати ракети, адже поразка принесе для Росії великі витрати і всі винні повинні будуть заплатити.

2 грудня 2022, 18:10 comments7948
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Одна з найпопулярніших пропагандисток Кремля, Ольга Скабєєва, заявила, що Російська Федерація має отримати перемогу у війні з Україною. В інакшому випадку всі без винятку росіяни повинні будуть платити за воєнні злочини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відео з участю російської пропагандистки.

Страх в очах російської пропагандистки. Вона заявляє, що всі росіяни винні (ВІДЕО)

Російська журналістка-пропагандистка Ольга Скабєєва. Фото: з відкритих джерел

Одна з провідних російських пропагандисток Ольга Скабєєва під час ефіру в одній з програм на телеканалі "Россия 1" розповіла про те, що може статись, якщо Росія не виграє війну. За словами рупора Кремля в такому випадку Російська Федерація зазнає ізоляції, а також буде змушена виплатити репарації. Скабєєва зауважила, що всі, хто підтримував війну будуть відповідати за свої вчинки.

"Ми цього не допускаємо, навіть вголос не говоримо, але якщо щось трапиться і наша країна не переможе, то провина буде спрямована на всіх без винятку, незалежно від того, чи вони в Росії, або поза нею. Просто тих, хто перебуває за межами країни, одразу заарештують… Винуватими будемо всі", – сказала російська пропагандистка.

За логікою Скабєєвой через такі причини Російська Федерація й надалі має продовжувати атакувати українські міста.

"Щоб не було ні Гаазьких трибуналів, ні кримінальних проваджень, ні компенсацій, ні репарацій, щоб нічого цього не було, ми повинні активізувати бойові дії, ми повинні тиснути на них, щоб вони до нас приходили за перемир'я або мир", — сказала Скабєєва.

Відео з російською пропагандисткою можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британський аналітичний центр розкрив план Росії про напад на Україну.

Також "Коментарі" писали про хамську реакцію Лаврова на результат резолюції, яка визнала Росію країною, що спонсорує тероризм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини