Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хамська реакція Лаврова на резолюцію Європарламенту (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хамська реакція Лаврова на резолюцію Європарламенту (ВІДЕО)

Лавров знову показав увесь сенс "русского мира" та натякнув європейським політикам, що вони божевільні

23 листопада 2022, 22:10 comments8198
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Європарламент проголосував за резолюцію, згідно з якою визнав Росію країною, що є спонсором тероризму. На таке рішення європейського органу відреагував міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал українського воєнного кореспондента Андрія Цаплієнка.

Хамська реакція Лаврова на резолюцію Європарламенту (ВІДЕО)

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. Фото з відкритих джерел

Рішення Європарламенту про визнання Росії спонсором тероризму підтримали 494 європейських депутати, 44 утримались, а 58 проголосували проти такого рішення. Таким чином значною більшістю голосів резолюцію було прийнято.

Журналіст російського телеканалу підійшов до Сергія Лаврова та попросив прокоментувати рішення європейського політичного органу, який визнав Росію спонсором тероризму.

Спочатку російський чиновник сказав, що вже озвучили офіційний коментар, а потім додав, "що це очевидно для всіх осудних людей" та додав, що не має медичної освіти. Натякаючи, що європейські політики, які прийняли таке рішення не сповна розуму.

Реакцію міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова на резолюцію Європарламенту про визнання Росії спонсором тероризму можна переглянути нижче:

Цікаво, що за кілька годин після оголошення резолюції, російська влада здійснила масовий терористичний обстріл українських територій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв заяву Сергія Лаврова, який сказав, що Росія припинить дипломатичні відносини з іншими країнами, адже російські чиновники працюють там в нелюдських умовах.

Також "Коментарі" писали про місцезнаходження бункерів Путіна. Журналісти знайшли шість сховищ президента Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини