Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сто боєголовок: в Україні сказали, що хочуть від НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Сто боєголовок: в Україні сказали, що хочуть від НАТО

Військовий експерт розповів, що потрібно Україні отримати від НАТО відразу після вступу до Альянсу

9 травня 2023, 22:22
Поділіться публікацією:

Перше, що Україна має  здобути від НАТО, після вступу до Альянсу – це розміщення на території нашої країни близько ста тактичних ядерних боєголовок. Тільки вони можуть стати реальною "ядерною парасолькою" для України. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив військовий експерт Роман Світан в інтерв'ю "Фабриці новин".

Сто боєголовок: в Україні сказали, що хочуть від НАТО

Україна має вступити в НАТО

Тільки "ядерна парасолька", а не підписані документи з Росією чи країнами Заходу, можуть бути реальними гарантами безпеки України, каже експерт, коментуючи перспективу повоєнного врегулювання. На думку Романа Світана, з Росією підписувати договори не доведеться, оскільки її розпад неминучий. Але можливе підписання якихось документів із сусідніми з Україною областями.

"У нас є кордони з п'ятьма російськими землями, які зараз поки що називаються областями, — Брянська, Курська, Білгородська, Воронезька та Ростовська земля. Ось із цими п'ятьма землями ми, можливо, колись підпишемо якісь договори, — каже Роман Світан .- А все інше — це не важливо. Нам найголовніше — вступити в НАТО, щоб прикрити Україну "ядерною парасолькою". Все інше це теж папірці. Нам треба вступити в НАТО, щоб відновити свій ядерний статус. У НАТО є три країни, у яких є ядерна зброя — Франція, Великобританія та США. При вступі до НАТО нам треба добитися розташування на нашій території близько ста тактичних ядерних боєголовок. Ось тоді нам не треба жодних документів, навіть із цими п'ятьма землями".

Тим часом, в Україні заговорили про "перепродаж" Криму та Донбасу.

Відомий історик розповів, як Заходу реагувати на ядерний шантаж Росії.

А Пугачова написала звернення до 9 травня і знову стала "зрадницею" у Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини